Bagerier i Skinnskatteberg

Annons:
Hitta bageri i Skinnskatteberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Skinnskatteberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skinnskatteberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Skinnskatteberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skinnskatteberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skinnskatteberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skinnskatteberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skinnskatteberg som passar dig.

Albinsson, Els-Marie
Fagerstav. 6 B
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Fika och frallor i Skinnskatteberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skinnskatteberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skinnskatteberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skinnskatteberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skinnskatteberg som också kan vara av intresse.

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du läsa mer om Skinnskatteberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Skinnskatteberg.

I Skinnskatteberg hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skinnskatteberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: