Bagerier i Sala

Annons:
Hitta bageri i Sala - alla trevliga och mysiga bagerier i Sala som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sala och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Sala. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sala erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sala. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sala som passar dig.

Gemima Glutenfria AB
Brunnsg. 26
733 31 Sala


Ångbageriet
Väsbyg. 19
733 38 SALA


Johanssons Bageri AB
Ö. Tuleg. 13
733 33 Sala


Mercato Mackor & Sallad
St. Torget 6 Sala torg
733 30 SALA


Johanssons Bageri & Café
Rådmansg. 4
733 30 SALA


Kristina Johansson M.E.F.
Svepnäs Gård 115
733 92 SALA


Schelins Bageri AB
Norrbyg. 15 A
733 31 Sala

Annons:

Fika och frallor i Sala

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sala är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sala. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sala från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sala

I Sala finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sala som också kan vara av intresse.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om Sala om du vill veta mer än saker om bagerier i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sala som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: