Bagerier i Norberg

Annons:
Hitta bageri i Norberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Norberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Norberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Norberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Norberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Norberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Norberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Norberg som passar dig.

Elsa Andersons Konditori AB
Fagerstav. 1
738 31 NORBERG

Annons:

Fika och frallor i Norberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Norberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Norberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Norberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Norberg

I Norberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Norberg som också kan vara av intresse.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du läsa mer om Norberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Norberg.

I Norberg hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Norberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: