Bagerier i Kungsör

Annons:
Hitta bageri i Kungsör - alla trevliga och mysiga bagerier i Kungsör som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kungsör och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Kungsör. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kungsör erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kungsör

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kungsör. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kungsör som passar dig.

Bagarns Brödbod & Café
Kungsg. 14
736 36 Kungsör


Himmelsberga Hembakt-Konsult
Himmelsberga 331
736 92 Kungsör


Coop Konsum
Drottningg. 15
736 31 KUNGSÖR

Annons:

Fika och frallor i Kungsör

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kungsör är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kungsör. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kungsör från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kungsör som också kan vara av intresse.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsör om du vill veta mer än saker om bagerier i Kungsör.

I Kungsör hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kungsör som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: