Bagerier i Köping

Annons:
Hitta bageri i Köping - alla trevliga och mysiga bagerier i Köping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Köping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Köping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Köping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Köping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Köping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Köping som passar dig.

Cafe Bivur
Viktoriag. 7
731 32 Köping


Skeppshandelns Stenugnsbageri AB
Ö. Långg. 35
731 30 Köping


Skogslyckans Gårdsbageri
Norrhamra 3
731 91 KÖPING

Annons:

Fika och frallor i Köping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Köping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Köping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Köping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Köping

I Köping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Köping som också kan vara av intresse.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du läsa mer om Köping om du vill veta mer än saker om bagerier i Köping.

I Köping hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Köping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: