Bagerier i Hallstahammar

Annons:
Hitta bageri i Hallstahammar - alla trevliga och mysiga bagerier i Hallstahammar som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hallstahammar och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Hallstahammar. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hallstahammar erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hallstahammar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hallstahammar. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hallstahammar som passar dig.

Circle K
Eriksbergsv. 4
734 92 Hallstahammar


Håkans Hembageri
Hantverkareg. 4
734 30 Hallstahammar

Annons:

Fika och frallor i Hallstahammar

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hallstahammar är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hallstahammar. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hallstahammar från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hallstahammar som också kan vara av intresse.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du läsa mer om Hallstahammar om du vill veta mer än saker om bagerier i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hallstahammar som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: