Bagerier i Fagersta

Annons:
Hitta bageri i Fagersta - alla trevliga och mysiga bagerier i Fagersta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fagersta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Fagersta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fagersta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fagersta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fagersta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fagersta som passar dig.

Circle K
Västanfors
737 33 Fagersta


Coop Nära
Norrbyv. 11
737 42 Fagersta


Vestans Pizza och Kebab
Köpmang. 1 B
737 32 FAGERSTA


Coop Extra
Stationsv. 18
737 40 Fagersta

Annons:

Fika och frallor i Fagersta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fagersta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fagersta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fagersta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fagersta som också kan vara av intresse.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du läsa mer om Fagersta om du vill veta mer än saker om bagerier i Fagersta.

I Fagersta hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fagersta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västmanland.
Annons: