Bagerier i Ullånger

Annons:
Hitta bageri i Ullånger - alla trevliga och mysiga bagerier i Ullånger som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ullånger och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Ullånger. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ullånger erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ullånger

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ullånger. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ullånger som passar dig.

Mjälloms Tunnbröd AB
Industriv. 10
870 32 ULLÅNGER


Mjälloms Bageri AB
Industriv. 10
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Fika och frallor i Ullånger

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ullånger är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ullånger. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ullånger från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ullånger

I Ullånger finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ullånger som också kan vara av intresse.

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Här kan du läsa mer om Ullånger om du vill veta mer än saker om bagerier i Ullånger.

I Ullånger hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ullånger som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: