Bagerier i Timrå

Annons:
Hitta bageri i Timrå - alla trevliga och mysiga bagerier i Timrå som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Timrå och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Timrå. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Timrå erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Timrå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Timrå. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Timrå som passar dig.

Coop Extra
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ


Hampus & Julia Bageri I Timrå AB
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ

Annons:

Fika och frallor i Timrå

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Timrå är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Timrå. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Timrå från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Timrå

I Timrå finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Timrå som också kan vara av intresse.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du läsa mer om Timrå om du vill veta mer än saker om bagerier i Timrå.

I Timrå hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Timrå som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: