Bagerier i Stöde

Annons:
Hitta bageri i Stöde - alla trevliga och mysiga bagerier i Stöde som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Stöde och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Stöde. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Stöde erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Stöde

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Stöde. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Stöde som passar dig.

Stödebröd AB
Loböle 186
860 13 STÖDE

Annons:

Fika och frallor i Stöde

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Stöde är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Stöde. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Stöde från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Stöde

I Stöde finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Stöde som också kan vara av intresse.

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om Stöde om du vill veta mer än saker om bagerier i Stöde.

I Stöde hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Stöde som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: