Bagerier i Söråker

Annons:
Hitta bageri i Söråker - alla trevliga och mysiga bagerier i Söråker som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Söråker och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Söråker. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Söråker erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Söråker

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Söråker. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Söråker som passar dig.

A L Å Produkter AB
060 - 411 36Circle K
Torsboda 160
860 35 Söråker


Kerstins Tårtmakeri
Platåv. 7 A
860 35 Söråker

Annons:

Fika och frallor i Söråker

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Söråker är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Söråker. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Söråker från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Söråker

I Söråker finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Söråker som också kan vara av intresse.

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du läsa mer om Söråker om du vill veta mer än saker om bagerier i Söråker.

I Söråker hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Söråker som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: