Bagerier i Sollefteå

Annons:
Hitta bageri i Sollefteå - alla trevliga och mysiga bagerier i Sollefteå som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sollefteå och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Sollefteå. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sollefteå erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sollefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sollefteå. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sollefteå som passar dig.

Wienerbageriet
Fredrikshovsv. 1
881 52 Sollefteå


Coop Konsum
Storg. 80
881 31 SOLLEFTEÅ


Jan Westman M.E.F.
Långg. 36 C
881 32 Sollefteå


Westerlunds Café
Storg. 69
881 31 SOLLEFTEÅ

Annons:

Fika och frallor i Sollefteå

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sollefteå är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sollefteå. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sollefteå från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sollefteå som också kan vara av intresse.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du läsa mer om Sollefteå om du vill veta mer än saker om bagerier i Sollefteå.

I Sollefteå hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sollefteå som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: