Bagerier i Skorped

Annons:
Hitta bageri i Skorped - alla trevliga och mysiga bagerier i Skorped som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skorped och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Skorped. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skorped erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skorped

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skorped. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skorped som passar dig.

Ubergs Hembakade Tunnbröd KB
Uberg 144
895 97 Skorped


Fotograf Daniel Dahlgren AB
Uberg 144
895 97 Skorped

Annons:

Fika och frallor i Skorped

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skorped är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skorped. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skorped från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skorped

I Skorped finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skorped som också kan vara av intresse.

Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 168, år 2010

Här kan du läsa mer om Skorped om du vill veta mer än saker om bagerier i Skorped.

I Skorped hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skorped som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: