Bagerier i Själevad

Annons:
Hitta bageri i Själevad - alla trevliga och mysiga bagerier i Själevad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Själevad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Själevad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Själevad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Själevad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Själevad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Själevad som passar dig.

Hägges Finbageri AB
Kavelv. 4
894 35 SJÄLEVAD


Polfärskt Bröd Örnsköldsvik
Kavelv. 19
894 35 SJÄLEVAD


Coop Konsum
Karlslundsv. 1
894 30 Själevad

Annons:

Fika och frallor i Själevad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Själevad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Själevad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Själevad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Själevad

I Själevad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Själevad som också kan vara av intresse.

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Själevad om du vill veta mer än saker om bagerier i Själevad.

I Själevad hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Själevad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: