Bagerier i Sidensjö

Annons:
Hitta bageri i Sidensjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Sidensjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sidensjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sidensjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sidensjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sidensjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sidensjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sidensjö som passar dig.

Westmans Tunnbrödsbageri
Skureå 233
893 96 Sidensjö

Annons:

Fika och frallor i Sidensjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sidensjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sidensjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sidensjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sidensjö

I Sidensjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sidensjö som också kan vara av intresse.

Sidensjö är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Sidensjö socken i Ångermanland och Västernorrlands län. Sidensjö är beläget mellan sjöarna Bysjön och Drömmesjön.

Yta: 106 hektar
Invånarantal: 399, år 2005

Här kan du läsa mer om Sidensjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Sidensjö.

I Sidensjö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sidensjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: