Bagerier i Örnsköldsvik

Annons:
Hitta bageri i Örnsköldsvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Örnsköldsvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Örnsköldsvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Örnsköldsvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Örnsköldsvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Örnsköldsvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Örnsköldsvik som passar dig.

Lundbergs Bröd
Nyg. 35
891 34 örnsköldsvik


Sockerbagaren i Gullänget AB
Björnav. 28
891 41 örnsköldsvik


Edmarks Bageri
Hästmarksv. 6 Coop Forum
891 38 örnsköldsvik


Bageri Viktoria
Viktoriaesplanaden 13 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Fika och frallor i Örnsköldsvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Örnsköldsvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Örnsköldsvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Örnsköldsvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Örnsköldsvik som också kan vara av intresse.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du läsa mer om Örnsköldsvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: