Bagerier i Nyland

Annons:
Hitta bageri i Nyland - alla trevliga och mysiga bagerier i Nyland som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nyland och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Nyland. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nyland erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nyland

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nyland. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nyland som passar dig.

Torsåkers Gårdsprodukter I Ådalen AB
Harv 101
870 52 Nyland

Annons:

Fika och frallor i Nyland

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nyland är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nyland. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nyland från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nyland

I Nyland finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nyland som också kan vara av intresse.

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Här kan du läsa mer om Nyland om du vill veta mer än saker om bagerier i Nyland.

I Nyland hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nyland som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: