Bagerier i Njurunda

Annons:
Hitta bageri i Njurunda - alla trevliga och mysiga bagerier i Njurunda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Njurunda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Njurunda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Njurunda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Njurunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Njurunda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Njurunda som passar dig.

Saras Bageri
Torgg. 6
862 40 NJURUNDA

Annons:

Fika och frallor i Njurunda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Njurunda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Njurunda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Njurunda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Njurunda som också kan vara av intresse.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du läsa mer om Njurunda om du vill veta mer än saker om bagerier i Njurunda.

I Njurunda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Njurunda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: