Bagerier i Mellansel

Annons:
Hitta bageri i Mellansel - alla trevliga och mysiga bagerier i Mellansel som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mellansel och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Mellansel. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mellansel erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mellansel

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mellansel. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mellansel som passar dig.

Brödkanten
Hantverkarbacken 9
895 95 MELLANSEL

Annons:

Fika och frallor i Mellansel

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mellansel är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mellansel. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mellansel från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mellansel

I Mellansel finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mellansel som också kan vara av intresse.

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här kan du läsa mer om Mellansel om du vill veta mer än saker om bagerier i Mellansel.

I Mellansel hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mellansel som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: