Bagerier i Matfors

Annons:
Hitta bageri i Matfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Matfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Matfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Matfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Matfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Matfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Matfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Matfors som passar dig.

Circle K
Munkv. 1
864 33 Matfors

Annons:

Fika och frallor i Matfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Matfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Matfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Matfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Matfors

I Matfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Matfors som också kan vara av intresse.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du läsa mer om Matfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Matfors.

I Matfors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Matfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: