Bagerier i Kramfors

Annons:
Hitta bageri i Kramfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Kramfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kramfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Kramfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kramfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kramfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kramfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kramfors som passar dig.

Coop Extra
Limstag. 16
872 30 KRAMFORS


Kramfors Cafe & Bageri
Torgg. 1
872 30 KRAMFORS

Annons:

Fika och frallor i Kramfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kramfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kramfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kramfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kramfors

I Kramfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kramfors som också kan vara av intresse.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du läsa mer om Kramfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Kramfors.

I Kramfors hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kramfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: