Bagerier i Junsele

Annons:
Hitta bageri i Junsele - alla trevliga och mysiga bagerier i Junsele som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Junsele och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Junsele. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Junsele erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Junsele

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Junsele. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Junsele som passar dig.

Magnus Levebröd
Tara 264
880 37 Junsele


Brödboden
Köpmang. 19
880 37 Junsele


Emmas skafferi AB
Köpmang. 32
880 37 Junsele


Bake House I Junsele KB
Köpmang. 19
880 37 Junsele


Bageri Brödboden Junsele
Eden 150
880 37 Junsele

Annons:

Fika och frallor i Junsele

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Junsele är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Junsele. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Junsele från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Junsele

I Junsele finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Junsele som också kan vara av intresse.

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du läsa mer om Junsele om du vill veta mer än saker om bagerier i Junsele.

I Junsele hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Junsele som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: