Bagerier i Bredbyn

Annons:
Hitta bageri i Bredbyn - alla trevliga och mysiga bagerier i Bredbyn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bredbyn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bredbyn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bredbyn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bredbyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bredbyn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bredbyn som passar dig.

Polarbröd AB
Prästbordet 201
895 30 BREDBYN

Annons:

Fika och frallor i Bredbyn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bredbyn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bredbyn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bredbyn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bredbyn

I Bredbyn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bredbyn som också kan vara av intresse.

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan du läsa mer om Bredbyn om du vill veta mer än saker om bagerier i Bredbyn.

I Bredbyn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bredbyn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: