Bagerier i Bollstabruk

Annons:
Hitta bageri i Bollstabruk - alla trevliga och mysiga bagerier i Bollstabruk som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bollstabruk och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bollstabruk. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bollstabruk erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bollstabruk

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bollstabruk. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bollstabruk som passar dig.

Järrendals Bröd AB
Ed 157
873 92 Bollstabruk

Annons:

Fika och frallor i Bollstabruk

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bollstabruk är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bollstabruk. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bollstabruk från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bollstabruk som också kan vara av intresse.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du läsa mer om Bollstabruk om du vill veta mer än saker om bagerier i Bollstabruk.

I Bollstabruk hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bollstabruk som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: