Bagerier i Arnäsvall

Annons:
Hitta bageri i Arnäsvall - alla trevliga och mysiga bagerier i Arnäsvall som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Arnäsvall och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Arnäsvall. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Arnäsvall erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Arnäsvall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Arnäsvall. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Arnäsvall som passar dig.

Husums Konditori AB
Stybbersmark 104
891 95 Arnäsvall

Annons:

Fika och frallor i Arnäsvall

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Arnäsvall är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Arnäsvall. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Arnäsvall från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Arnäsvall

I Arnäsvall finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Arnäsvall som också kan vara av intresse.

Arnäsvall är en tätort i Örnsköldsviks kommun samt kyrkbyn i Arnäs socken, med Arnäs kyrka belägen i orten. Arnäsvall ligger längs europaväg 4 cirka 3 km nordost om Örnsköldsvik. Strax nordväst om orten ligger ett gravfält.

Yta: 83,43 hektar
Invånarantal: 341, år 2010

Här kan du läsa mer om Arnäsvall om du vill veta mer än saker om bagerier i Arnäsvall.

I Arnäsvall hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Arnäsvall som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: