Bagerier i Ånge

Annons:
Hitta bageri i Ånge - alla trevliga och mysiga bagerier i Ånge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ånge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Ånge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ånge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ånge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ånge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ånge som passar dig.

Bageri Kringlan i Ånge HB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Restaurang Biztro
Centralg. 5
841 33 ÅNGE


Nilsson, Victoria
V. Skolg. 9
841 33 ÅNGE


Coop Konsum
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Bageri Kringlan Ånge AB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE

Annons:

Fika och frallor i Ånge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ånge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ånge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ånge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ånge

I Ånge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ånge som också kan vara av intresse.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du läsa mer om Ånge om du vill veta mer än saker om bagerier i Ånge.

I Ånge hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ånge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: