Bagerier i Alnö

Annons:
Hitta bageri i Alnö - alla trevliga och mysiga bagerier i Alnö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Alnö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Alnö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Alnö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Alnö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Alnö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Alnö som passar dig.

Alnö Hembageri & Café
Raholmsv. 16
865 31 ALNÖ

Annons:

Fika och frallor i Alnö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Alnö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Alnö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Alnö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Alnö

I Alnö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Alnö som också kan vara av intresse.

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du läsa mer om Alnö om du vill veta mer än saker om bagerier i Alnö.

I Alnö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Alnö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västernorrland.
Annons: