Bagerier i Vindeln

Annons:
Hitta bageri i Vindeln - alla trevliga och mysiga bagerier i Vindeln som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vindeln och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Vindeln. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vindeln erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vindeln

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vindeln. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vindeln som passar dig.

Vejos Cafe & Bageri AB
Storv. 54
922 31 VINDELN


ICA Supermarket Vindeln
Häradsv. 111
922 32 Vindeln


Coop Konsum
Häradsv. 127
922 31 VINDELN

Annons:

Fika och frallor i Vindeln

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vindeln är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vindeln. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vindeln från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vindeln

I Vindeln finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vindeln som också kan vara av intresse.

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du läsa mer om Vindeln om du vill veta mer än saker om bagerier i Vindeln.

I Vindeln hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vindeln som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: