Bagerier i Vilhelmina

Annons:
Hitta bageri i Vilhelmina - alla trevliga och mysiga bagerier i Vilhelmina som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vilhelmina och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Vilhelmina. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vilhelmina erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vilhelmina

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vilhelmina. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vilhelmina som passar dig.

Coop Konsum
Volgsjöv. 44
912 32 Vilhelmina


Råselebagarn
Råsele 35
912 90 Vilhelmina


K-U-B Kök & Bageri AB
Volgsjöv. 21 B
912 34 Vilhelmina

Annons:

Fika och frallor i Vilhelmina

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vilhelmina är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vilhelmina. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vilhelmina från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vilhelmina som också kan vara av intresse.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du läsa mer om Vilhelmina om du vill veta mer än saker om bagerier i Vilhelmina.

I Vilhelmina hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vilhelmina som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: