Bagerier i Vännäs

Annons:
Hitta bageri i Vännäs - alla trevliga och mysiga bagerier i Vännäs som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vännäs och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vännäs. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vännäs erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vännäs

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vännäs. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vännäs som passar dig.

Vännäs Hembageri
Ö. Järnvägsg. 50
911 31 Vännäs


Gwallin Restauranger AB
Ö. Järnvägsg. 50
911 31 Vännäs

Annons:

Fika och frallor i Vännäs

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vännäs är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vännäs. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vännäs från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vännäs

I Vännäs finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vännäs som också kan vara av intresse.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du läsa mer om Vännäs om du vill veta mer än saker om bagerier i Vännäs.

I Vännäs hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vännäs som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: