Bagerier i Ursviken

Annons:
Hitta bageri i Ursviken - alla trevliga och mysiga bagerier i Ursviken som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ursviken och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ursviken. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ursviken erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ursviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ursviken. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ursviken som passar dig.

Coop Konsum
Kryssarv. 1
932 36 Ursviken

Annons:

Fika och frallor i Ursviken

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ursviken är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ursviken. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ursviken från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ursviken

I Ursviken finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ursviken som också kan vara av intresse.

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan du läsa mer om Ursviken om du vill veta mer än saker om bagerier i Ursviken.

I Ursviken hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ursviken som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: