Bagerier i Tavelsjö

Annons:
Hitta bageri i Tavelsjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Tavelsjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tavelsjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tavelsjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tavelsjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tavelsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tavelsjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tavelsjö som passar dig.

Blomdal Övre AB
BLOMDAL 10 10
922 67 Tavelsjö

Annons:

Fika och frallor i Tavelsjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tavelsjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tavelsjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tavelsjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tavelsjö

I Tavelsjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tavelsjö som också kan vara av intresse.

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du läsa mer om Tavelsjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Tavelsjö.

I Tavelsjö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tavelsjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: