Bagerier i Tärnaby

Annons:
Hitta bageri i Tärnaby - alla trevliga och mysiga bagerier i Tärnaby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tärnaby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Tärnaby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tärnaby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tärnaby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tärnaby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tärnaby som passar dig.

Café Ingemarbacken
0954 - 107 25Tärnafjällens Bageri & Konditori
Bergastigen 2 A
920 64 Tärnaby

Annons:

Fika och frallor i Tärnaby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tärnaby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tärnaby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tärnaby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tärnaby

I Tärnaby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tärnaby som också kan vara av intresse.

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärnaby om du vill veta mer än saker om bagerier i Tärnaby.

I Tärnaby hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tärnaby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: