Bagerier i Storuman

Annons:
Hitta bageri i Storuman - alla trevliga och mysiga bagerier i Storuman som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Storuman och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Storuman. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Storuman erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Storuman

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Storuman. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Storuman som passar dig.

Umansbröd
Falkv. 30
923 32 Storuman


Kakbiten
Skolg. 7
923 31 STORUMAN


Coop Konsum
Skolg. 18
923 31 STORUMAN

Annons:

Fika och frallor i Storuman

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Storuman är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Storuman. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Storuman från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Storuman

I Storuman finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Storuman som också kan vara av intresse.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du läsa mer om Storuman om du vill veta mer än saker om bagerier i Storuman.

I Storuman hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Storuman som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: