Bagerier i Norsjö

Annons:
Hitta bageri i Norsjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Norsjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Norsjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Norsjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Norsjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Norsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Norsjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Norsjö som passar dig.

Coop Konsum
Storg. 71
935 32 NORSJÖ


Katarinas Hembageri
Kvarnåsen 5
935 92 NORSJÖ

Annons:

Fika och frallor i Norsjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Norsjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Norsjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Norsjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Norsjö

I Norsjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Norsjö som också kan vara av intresse.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du läsa mer om Norsjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Norsjö.

I Norsjö hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Norsjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: