Bagerier i Norrfors

Annons:
Hitta bageri i Norrfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Norrfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Norrfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Norrfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Norrfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Norrfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Norrfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Norrfors som passar dig.

Norrfors Bageri HB
Bagarv. 1
914 93 NORRFORS

Annons:

Fika och frallor i Norrfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Norrfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Norrfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Norrfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Norrfors

I Norrfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Norrfors som också kan vara av intresse.

Norrfors, småort invid Stambanan genom övre Norrland i Nordmalings kommun. Lögdeälven flyter genom samhället.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 88, år 2010

Här kan du läsa mer om Norrfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Norrfors.

I Norrfors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Norrfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: