Bagerier i Nordmaling

Annons:
Hitta bageri i Nordmaling - alla trevliga och mysiga bagerier i Nordmaling som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nordmaling och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Nordmaling. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nordmaling erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nordmaling

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nordmaling. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nordmaling som passar dig.

Näslunds Konditori
Kungsv. 40
914 32 Nordmaling


Coop Konsum
Kungsv. 47
914 32 Nordmaling

Annons:

Fika och frallor i Nordmaling

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nordmaling är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nordmaling. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nordmaling från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nordmaling

I Nordmaling finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nordmaling som också kan vara av intresse.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du läsa mer om Nordmaling om du vill veta mer än saker om bagerier i Nordmaling.

I Nordmaling hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nordmaling som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: