Bagerier i Lycksele

Annons:
Hitta bageri i Lycksele - alla trevliga och mysiga bagerier i Lycksele som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lycksele och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Lycksele. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lycksele erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lycksele

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lycksele. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lycksele som passar dig.

Lilla Bageriet, AB
Bångv. 8
921 32 LYCKSELE


Coop Konsum
Storg. 27
921 31 Lycksele


Lappmarksbröd
Tallträsk 181
921 93 Lycksele


Wollberg, Per
Norrbäck 164
921 99 Lycksele

Annons:

Fika och frallor i Lycksele

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lycksele är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lycksele. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lycksele från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lycksele

I Lycksele finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lycksele som också kan vara av intresse.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du läsa mer om Lycksele om du vill veta mer än saker om bagerier i Lycksele.

I Lycksele hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lycksele som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: