Bagerier i Lövånger

Annons:
Hitta bageri i Lövånger - alla trevliga och mysiga bagerier i Lövånger som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lövånger och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Lövånger. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lövånger erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lövånger

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lövånger. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lövånger som passar dig.

Dahlgrens Bageri AB
Vebomark 32
930 10 Lövånger


Coop Nära
Kungsv. 15
930 10 Lövånger


Fazer Bageri
Hökmark 114
930 10 Lövånger

Annons:

Fika och frallor i Lövånger

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lövånger är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lövånger. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lövånger från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lövånger

I Lövånger finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lövånger som också kan vara av intresse.

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du läsa mer om Lövånger om du vill veta mer än saker om bagerier i Lövånger.

I Lövånger hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lövånger som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: