Bagerier i Jörn

Annons:
Hitta bageri i Jörn - alla trevliga och mysiga bagerier i Jörn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Jörn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Jörn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Jörn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Jörn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Jörn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Jörn som passar dig.

Coop Nära
Storg. 32
936 51 JÖRN

Annons:

Fika och frallor i Jörn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Jörn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Jörn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Jörn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Jörn

I Jörn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Jörn som också kan vara av intresse.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du läsa mer om Jörn om du vill veta mer än saker om bagerier i Jörn.

I Jörn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Jörn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: