Bagerier i Holmsund

Annons:
Hitta bageri i Holmsund - alla trevliga och mysiga bagerier i Holmsund som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Holmsund och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Holmsund. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Holmsund erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Holmsund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Holmsund. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Holmsund som passar dig.

Nisses Conditori
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Coop Konsum
Trädgårdsg. 11
913 31 HOLMSUND

Annons:

Fika och frallor i Holmsund

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Holmsund är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Holmsund. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Holmsund från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Holmsund

I Holmsund finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Holmsund som också kan vara av intresse.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du läsa mer om Holmsund om du vill veta mer än saker om bagerier i Holmsund.

I Holmsund hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Holmsund som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: