Bagerier i Gräsmyr

Annons:
Hitta bageri i Gräsmyr - alla trevliga och mysiga bagerier i Gräsmyr som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gräsmyr och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Gräsmyr. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gräsmyr erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gräsmyr

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gräsmyr. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gräsmyr som passar dig.

Björkstubben
Småbränna 36
914 95 GRÄSMYR

Annons:

Fika och frallor i Gräsmyr

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gräsmyr är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gräsmyr. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gräsmyr från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gräsmyr

I Gräsmyr finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gräsmyr som också kan vara av intresse.

Gräsmyr är en småort i Nordmalings kommun drygt tre mil fågelvägen västsydväst om Umeå. Om somrarna är det logdans på hembygdsområdet varje fredagskväll och under dansbandsveckan.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 186, år 2010

Här kan du läsa mer om Gräsmyr om du vill veta mer än saker om bagerier i Gräsmyr.

I Gräsmyr hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gräsmyr som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: