Bagerier i Dorotea

Annons:
Hitta bageri i Dorotea - alla trevliga och mysiga bagerier i Dorotea som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Dorotea och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Dorotea. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Dorotea erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Dorotea

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Dorotea. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Dorotea som passar dig.

Coop Nära
Storg. 37
917 32 Dorotea


Göran Konditori och Bageri
Parkv. 2
917 31 DOROTEA

Annons:

Fika och frallor i Dorotea

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Dorotea är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Dorotea. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Dorotea från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Dorotea

I Dorotea finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Dorotea som också kan vara av intresse.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du läsa mer om Dorotea om du vill veta mer än saker om bagerier i Dorotea.

I Dorotea hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Dorotea som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: