Bagerier i Burträsk

Annons:
Hitta bageri i Burträsk - alla trevliga och mysiga bagerier i Burträsk som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Burträsk och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Burträsk. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Burträsk erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Burträsk

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Burträsk. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Burträsk som passar dig.

Coop Konsum
Vasabrog. 4
937 31 BURTRÄSK

Annons:

Fika och frallor i Burträsk

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Burträsk är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Burträsk. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Burträsk från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Burträsk

I Burträsk finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Burträsk som också kan vara av intresse.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du läsa mer om Burträsk om du vill veta mer än saker om bagerier i Burträsk.

I Burträsk hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Burträsk som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: