Bagerier i Bureå

Annons:
Hitta bageri i Bureå - alla trevliga och mysiga bagerier i Bureå som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bureå och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bureå. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bureå erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bureå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bureå. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bureå som passar dig.

Lilla Hantverksbageriet Skellefteå AB
Tällön 773
932 91 Bureå

Annons:

Fika och frallor i Bureå

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bureå är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bureå. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bureå från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bureå

I Bureå finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bureå som också kan vara av intresse.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du läsa mer om Bureå om du vill veta mer än saker om bagerier i Bureå.

I Bureå hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bureå som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: