Bagerier i Bjurholm

Annons:
Hitta bageri i Bjurholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Bjurholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bjurholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Bjurholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bjurholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bjurholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bjurholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bjurholm som passar dig.

Orientfalafel i Bjurholm AB
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM


Coop Konsum
Storg. 2
916 31 BJURHOLM


AB Nyåkers Pepparkakor
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM

Annons:

Fika och frallor i Bjurholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bjurholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bjurholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bjurholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bjurholm som också kan vara av intresse.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du läsa mer om Bjurholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Bjurholm.

I Bjurholm hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bjurholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: