Bagerier i Åsele

Annons:
Hitta bageri i Åsele - alla trevliga och mysiga bagerier i Åsele som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åsele och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Åsele. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åsele erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åsele

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åsele. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åsele som passar dig.

Kronans Blommiga Bageri AB
Lillg. 7
919 32 ÅSELE


Coop Nära
Storg. 26
919 31 åsele

Annons:

Fika och frallor i Åsele

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åsele är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åsele. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åsele från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åsele

I Åsele finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åsele som också kan vara av intresse.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du läsa mer om Åsele om du vill veta mer än saker om bagerier i Åsele.

I Åsele hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åsele som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Västerbotten.
Annons: