Bagerier i Torsby

Annons:
Hitta bageri i Torsby - alla trevliga och mysiga bagerier i Torsby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Torsby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Torsby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Torsby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Torsby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Torsby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Torsby som passar dig.

Coop Extra
Berggårdsv. 37
685 33 Torsby


Lindströms Bröd AB
Bergebyv. 20
685 34 TORSBY


Ostleverantör Sloof
Järnbergsås 4
685 94 TORSBY

Annons:

Fika och frallor i Torsby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Torsby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Torsby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Torsby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Torsby

I Torsby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Torsby som också kan vara av intresse.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du läsa mer om Torsby om du vill veta mer än saker om bagerier i Torsby.

I Torsby hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Torsby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: