Bagerier i Storfors

Annons:
Hitta bageri i Storfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Storfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Storfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Storfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Storfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Storfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Storfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Storfors som passar dig.

Coop Konsum Storfors
Djupadalsg. 12
688 30 STORFORS

Annons:

Fika och frallor i Storfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Storfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Storfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Storfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Storfors

I Storfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Storfors som också kan vara av intresse.

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Här kan du läsa mer om Storfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Storfors.

I Storfors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Storfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: