Bagerier i Skattkärr

Annons:
Hitta bageri i Skattkärr - alla trevliga och mysiga bagerier i Skattkärr som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skattkärr och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Skattkärr. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skattkärr erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skattkärr

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skattkärr. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skattkärr som passar dig.

Coop Konsum Skattkärr
Skattkärrsv. 34
656 72 SKATTKÄRR

Annons:

Fika och frallor i Skattkärr

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skattkärr är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skattkärr. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skattkärr från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skattkärr

I Skattkärr finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skattkärr som också kan vara av intresse.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du läsa mer om Skattkärr om du vill veta mer än saker om bagerier i Skattkärr.

I Skattkärr hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skattkärr som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: